+358 45 217 3605 info@hiushuonehuvikumpu.fi

Avatessani parturi-kampaamoa tammikuussa 2017 tänne Töölöön, aloin etsimään minulle parhaiten työkaluksi sopivaa hiusvärisarjaa. Hiustenvärjäyksiä tehdään paljon ja minä kampaajana tahdoin etsiä itselleni ja asiakkailleni vähemmän tuoksuvaa hiusväriä. Pian tutustuin Kevin Murphyn, maailmalla tunnetun huippubrändin Color.Me hiusväreihin ja ne tuntuivat heti olevan vastaus kysymyksiini.

Se, mitä värituubi sisältää, on yhtä tärkeää kuin lopputulos, joka sillä saadaan aikaan. Meidän valintamme raaka-aineiksi ovat mm. luonnon raaka-aineista, kuten aloe verasta, hunajasta, sheavoista ja granaattiomenasta johdettuja ja ammoniakittomia.” – KEVIN MURPHY

Wau, minun valintani! Olin etsinyt toimivaa ja luotettavaa AMMONIAKITONTA värisarjaa ja tässä se nyt oli, taidokas sekoitus teknologiaa ja luonnosta saatuja ainesosia! Väri ei ole tuoksuton, mutta tuoksu on miellyttävä, hennon yrttinen eikä se ärsytä hengitysteitä kuten monet hiusvärit saattavat tehdä. Lopputulokset ovat kauniin luonnollisia, mikä vastaa omaa kauneuskäsitystäni. Värien maailmaa voit kurkata alla olevalta videolta.

COLOR.ME by KEVIN.MURPHY – The Choices We Make from KEVIN.MURPHY on Vimeo.

The choices we make! Koko brändin tunnuslause on ajankohtainen. Kevin.Murphyllä välitetään ympäristöstä, lisäksi yritys ovat hyväksytty People for ethical treatment of animals (PETA) – organisaation listalle suositeltuna eläinkokeettomana yrityksenä. Lähden katsastamaan kauden kuumimmat hiusjutut Dubliniin 9.-11. lokakuuta 2017, jossa Kevin Murphy järjestää varmasti upean shown. Näytöksen satoa on nähtävillä myös tässä blogissa, kuten myös Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa. Käy seuraamassa some-kanaviamme. Ja tiedoksi sinulle kollega, joka poikkesit tässä tekstissä: Color.me-hiusvärit maahantuo Frameda Oy.

Valintoja joita teemme <3